01

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.Diadegkeun dina 2002, nyaéta perusahaan permen profésional anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng pamasaran.Kami khusus dina permen mint bébas gula dina merek kami sorangan "DO'S FARM".
Kalayan misi "nyadiakeun kahirupan anu séhat sareng seger ka para nasabah kami" sareng patuh kana visi "Manfaat mitra mitra kami, janten perusahaan anu kasohor dina bisnis permen".Komitmen pikeun ngembangkeun kana grup perusahaan inovatif anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun manisan anu séhat sareng nikmat.

maca deui


Klik Di dieu pikeun nganjang

02

04

kabéh produk

05