Tentang Kami

afs96cm × 96cm

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.Diadegkeun dina 2002, nyaéta perusahaan permen profésional anu ngahijikeun R&D, manufaktur sareng pamasaran.Kami khusus dina permen mint bébas gula dina merek kami sorangan "DO'S FARM".
Kalayan misi "nyadiakeun kahirupan anu séhat sareng seger ka para nasabah kami" sareng patuh kana visi "Manfaat mitra mitra kami, janten perusahaan anu kasohor dina bisnis permen".Komitmen pikeun ngembangkeun kana grup perusahaan inovatif anu ngembangkeun sareng ngahasilkeun manisan anu séhat sareng nikmat.
Kalayan 23,000 méter pasagi bengkel produksi sistem GMP sareng langkung ti 500 pagawé anu terlatih.
Xinle Food parantos ngalangkungan sababaraha sertifikasi sistem kualitas sapertos HACCP, ISO22000, CIQ sareng HALAL.Dina 2017, kami dileler judul "Guangdong Propinsi High-tech perusahaan".

xl1

NOMOR DOSFARM

20

Produsén utama dahareun tablet pikeun leuwih ti 20 taun

67+

Langkung ti 67 Insinyur Panalungtikan & Pangembangan

500+

Langkung ti 500 karyawan

23.000m²

23000m² bengkel produksi GMP

11+

Ngahasilkeun sareng ngajual 11,2 milyar pcs permen per taun

68

68 Nagara Ékspor

1000

Leuwih ti 1000 mitra cooperated di Cina

Misi kami

Nyadiakeun hirup sehat sarta seger pikeun konsumén.

Misi kami

Nyiptakeun kabeungharan pikeun pasangan urang, Janten perusahaan anu kasohor di daérah permen

Nilai Urang

Nilai pangwangunan-Tantangan diri, Nilai bener jeung salah-Inovasi jeung integritas, Nilai kapentingan-Win-win

Prosés pangwangunan urang

agddga

2002-2013

Fokus kana ékspor pesenan OEM

2014-2018

Ngembangkeun merek urang sorangan

saf

2019-2021

Nguatkeun merek sorangan
Ngokolakeun poténsi distributor

2022-2023

Ngahontal tujuan penjualan kami - 2 milyar

Naon Urang Bisa Nawiskeun

ICO1

Analisis pasar

ICO2

ngembangkeun produk

ICO3

Manajemén Kualitas

ICO4

Produksi jeung bungkusan

ICO5

jasa saatos-jualan

ICO6

rojongan pasar