Taros Kami

Guangdong Xinle Foods Co., Ltd.

Ninggalkeun kami pesen, kami di layanan anjeun

Alamat:Distrik Industri Guoyi, Zona Chaoan, Kota Chaozhou, Guangdong, Cina.

Telepon:0086-15816543765

Jam:Senén-Jumaah: 9am ka 6pmSaptu,Minggu: Tutup