DOSFARM Ngaropéa Suplemén Dietary Vitamin C Rasa Peach 32g Pikeun Grosir

DOSFARM Ngaropéa Suplemén Dietary Vitamin C Rasa Peach 32g Pikeun Grosir

Katerangan pondok:

  • Permen Gelembung anu Lezat sareng Bergizi.
  • Grup konsumen: 18-35 taun heubeul (post-85s).
  • harga Unit customer low, harga konsumsi poean rata handap.
  • Suplemén dietary anu tiasa dianggo salaku jajanan, kalayan rasa bubbly.

Rincian produk

Tag produk

DOSFARM Ngaropéa Suplemén Dietary Vitamin C Rasa Peach 32g Pikeun Grosir

Video produk

Panjelasan Produk

Barang Do's Farm VC suplement dietary
Rasa Peach atanapi Sesuaikeun
Asal bahan Diimpor ti Perancis sareng daérah sanés.
Wadahna Jar plastik food grade
Ciri 1. Kalayan beunghar vitamin C. Alus pikeun kaséhatan awak.

2. rasa buah husus sarta bakal pohara populér.

3. rasa FIZZY.

rasa ngaropéa Ditarima.
Cara bungkusan Jar palastik.
Sampel gratis Aya.
laporan tés Aya.

Rumus fungsional

Tinggi vitamin C, éta ngalengkepan serat dietary awak sarta ngaronjatkeun daya tahan kana rupa-rupa kasakit tepa akut jeung kronis sarta panyakit séjénna.

Kontrol kualitas

100.000 lembar alat-alat farmasi-grade, bengkel produksi GMP, jeung kontrol kualitas ketat.Pikeun mastikeun kasadiaan sareng kualitas produk, kami gaduh alat produksi profésional.

Service OEM

Kami ngagaduhan tim R&D khusus anu tiasa nyaluyukeun bentuk tablet, warna, sareng rasa, ogé bahan tambahan sanyawa sareng bungkusan unik.Dina waktos anu sami, kami gaduh tim dukungan saatos penjualan anu terampil anu tiasa nawiskeun nasihat perencanaan pasar sareng ngirangan masalah anjeun.

Skenario aplikasi

Éta cocog pikeun jalma anu butuh gizi tambahan (vitamin C) sareng tiasa langsung dikonsumsi.
Saatos pandémik covid-19, paménta masarakat pikeun tuangeun bergizi terus ningkat.Dina waktos anu sami, nalika standar hirup masarakat ningkat, konsumsina bakal ngalih ka tuangeun anu langkung séhat, anu gaduh masa depan anu cerah.

Saluran distribusi kami

Balanja di lokasi anu merenah (Mitra kerjasama kami: 7-11, Family-mart, GS-25)
KA Supermarket mangrupikeun ranté supermarkét di Korea (Kami parantos damel sareng Wal-mart, Carrefour sareng saterasna ...)
Toko Kampus / Apotik
Borongan
- Saluran Penjualan anu kami damel sareng:

xm10

Keunggulan Sertifikat

Kami ngagaduhan Sertipikat HALAL, Sertipikat Patén, Sertipikat HACCP, ISO: Sertipikat 22000, Sertipikat FDA jsb. Produk kami parantos lulus pamariksaan kualitas seueur nagara, kaséhatan sareng kaamanan.
Sertifikasi anu kami gaduh:

Sertipikat

  • saméméhna:
  • Teras: