DOSFARM Ngaropéa Nutraceuticals Produsén Di Cina Gizi Produsén Éksportir

DOSFARM Ngaropéa Nutraceuticals Produsén Di Cina Gizi Produsén Éksportir

Katerangan pondok:

  • Disatujuan ku Administrasi Pangan sareng Narkoba Nagara Cina
  • Cocog pikeun jalma umur 4-17 sareng déwasa anu peryogi suplement Kalsium
  • Spésifikasi: 1g * 28 lembar atanapi 1g * 40 lembar
  • OEM: Tampa rasa produk ngaropéa, wangun, spésifikasi, jsb

Rincian produk

Tag produk

DOSFARM Ngaropéa Nutraceuticals Produsén Di Cina Gizi Produsén Éksportir

Video produk

Émbaran jéntré

Barang Do's LadangSuplemén Gizi Chewable
Rasa Susu, Strawberry, Rasa Lemon atanapi Kustomisasi
Asal bahan Diimpor ti Perancis, Jepang, Selandia Anyar sareng Jerman.
Wadahna Botol palastik
Spésifikasi Rasa Susu & Rasa Strawberry: 1g * 40 tablet

Rasa Lemon: 1g * 28 tabletatanapi Kustomisasi

rasa ngaropéa Ditarima.
Cara bungkusan Jar palastik.
Sampel gratis Aya.
laporan tés Aya.

Fitur

  • harga unit low, gampang pikeun dijual ka konsumén.

  • Bentuk produk tablet susu ngagaduhan rasa anu langkung saé tibatan suplemén kalsium biasa.

  • Eusi susu bubuk ngahontal 70%, sarta sumber susu asalna ti Selandia Anyar.

  • Positioning produk: "tablet susu perawatan kaséhatan barudak supplemented kalawan kalsium jeung séng", kalawan "tablet susu" kalawan kesan "bergizi sarta cageur" ​​jeung dipikacinta ku barudak salaku carrier, nambahkeun gizi (dahareun kaséhatan) pikeun tulang, huntu barudak. sarta tumuwuh sarta pangwangunan.

  • Grup Inti: 4-12 taun (ie grup umur TK nepi ka sakola dasar)

Keunggulan Sertifikat

Kami ngagaduhan Sertipikat HALAL, Sertipikat Patén, Sertipikat HACCP, ISO: Sertipikat 22000, Sertipikat FDA jsb. Produk kami parantos lulus pamariksaan kualitas seueur nagara, kaséhatan sareng kaamanan.
Sertifikasi anu kami gaduh:

Sertipikat

Jasa Kami

jasa pra-jualan

  1. Survey Pemasaran: Perwakilan penjualan profésional kami bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun riset pasar, analisa produk kompetitif, sareng analisa saluran
  2. Solusi Produk: Kembangkeun rencana produk hiji-ka-hiji pikeun anjeun dumasar kana laporan survey
  3. Solusi Produk: Tim R&D profésional bakal nyiapkeun produk khusus (rasa, bungkusan, jinis Candy, jsb) anu nyumponan kabutuhan pasar anjeun
  4. Sampel: rojongan sampel Free
  5. Desain: Tim desain bakal ngamekarkeun desain produk nurutkeun laporan panalungtikan pasar jeung kabutuhan Anjeun
  6. Solusi pamasaran: Tim pamasaran bakal ngarancang bahan tampilan ekslusif sareng rencana promosi ka pasar anjeun

jasa saatos-diobral

  1. waktos respon: ngabales sagala keluhan customer dina 1 jam
  2. Service Time: Senén nepi ka Minggu 8:00-18:00
  3. Keluhan kaayaan waktos: nyadiakeun konsumén jeung laporan resolusi keluhan dina 24 jam.Upami tés sareng analisa laboratorium diperyogikeun, aranjeunna bakal disayogikeun dina 24 jam saatos réngsé laporan tés;
  4. Waktos kalungguhan: 15-20 dinten saatos nampi desain sareng deposit anu dikonfirmasi;
  5. Pantau pidéo transfer sapanjang prosés ngamuat, supados para nasabah tiasa ngartos status transfer pesenan iraha waé

  • saméméhna:
  • Teras: