DOSFARM Ngaropéa Susu Lollipop Susu Rasa 60g Pikeun Grosir

DOSFARM Ngaropéa Susu Lollipop Susu Rasa 60g Pikeun Grosir

Katerangan pondok:

8 Kali Kalsium Susu.

Tambahkeun prebiotics.

Tambahkeun Xylitol.

Tanpa Sukrosa.

Kasalametan Paper Stick.


Rincian produk

Tag produk

DOSFARM OEM Susu Lollipop Susu Candy Susu Rasa 60g Pikeun Grosir

Video produk

Panjelasan Produk

Tag Produk

Ngaran Produk
DO'S FARM x BLOKS GROUP Milk Stick
Rasa Rasa Susu
Rincian bungkusan 6 g * 10 iteuk
Sarat pamayaran TT;L/C
MOQ 100.000 iteuk
Waktos pangiriman Pangiriman dina 15-20 poé
jasa OEM labél swasta jeung desain Adat anu avaiable;

Rasa, warna, sareng bentuk khusus sayogi

Émbaran Gizi Rasa Susu

Barang Per 100 gram (g) Nilai Rujukan Gizi%
Énergi 2020 KJ 24%
Protéin 13,2g 22%
Lemak 22,8g 38%
Karbohidrat 56g 19%
natrium 300 mg 15%
Kalsium 832 mg 104%

Konsumsi uyah mineral susu kirang ti atanapi sami sareng 5g / dinten, sareng konsumsi produk ieu per jalma per dinten henteu langkung ti 60 batang.

Keunggulan produk

Susu Bubuk Selandia Anyar: Ngagunakeun sumber susu diimpor ti Selandia Anyar, sumber susu kualitas luhur mastikeun nilai gizi produk.

Kolostrum sapi / serat dietary

Eusi Protéin: Ngandung Protéin.Eusi protéinna leuwih luhur ti sabagéan ageung produk pesaing di pasar, sareng produkna murah.

bonbon healthier: Tanpa creamer non-susu jeung leuwih cocog pikeun barudak dahar

rasa customerized: Urang tiasa ngalakukeun sagala rasa nu peryogi pikeun pasar Anjeun.Kami ngagaduhan tim R&D profésional, anjeun tiasa ngaropea rasa produk numutkeun kabutuhan pasar, kami tiasa nyayogikeun anjeun dukungan téknis

Keunggulan Sertifikat

Kami ngagaduhan Sertipikat HALAL, Sertipikat Patén, Sertipikat HACCP, ISO: Sertipikat 22000, Sertipikat FDA jsb. Produk kami parantos lulus pamariksaan kualitas seueur nagara, kaséhatan sareng kaamanan.
Sertifikasi anu kami gaduh:

Sertipikat
jualan

  • saméméhna:
  • Teras: