DOSFARM Susu Disesuaikeun Susu Lollipop & Rasa Strawberry 36g Pikeun Grosir

DOSFARM Susu Disesuaikeun Susu Lollipop & Rasa Strawberry 36g Pikeun Grosir

Katerangan pondok:

8 Kali Kalsium Susu.

Tambahkeun prebiotics.

Tambahkeun Xylitol.

Tanpa Sukrosa.

Kasalametan Paper Stick.


Rincian produk

Tag produk

DOSFARM Susu Disesuaikeun Susu Lollipop & Rasa Strawberry 36g Pikeun Grosir

Panjelasan Produk

Tag Produk

Ngaran Produk
DO'S LADANG xSuper JangjangSusu Tongkat
Rasa Rasa susu;Rasa Strawberry
Rincian bungkusan 6 g * 6 iteuk
Sarat pamayaran TT;L/C
MOQ 100.000 iteuk
Waktos pangiriman Pangiriman dina 15-20 poé
jasa OEM labél swasta jeung desain Adat anu avaiable;Rasa, warna, sareng bentuk khusus sayogi

Émbaran Gizi Rasa Strawberry

Barang Per 100 gram (g) Nilai Rujukan Gizi%
Énergi 2020 KJ 24%
Protéin 13,2g 22%
Lemak 22,8g 38%
Karbohidrat 56g 19%
- lemak trans 0g 0%
natrium 300 mg 15%
Kalsium 832 mg 104%

Émbaran Gizi Rasa Strawberry

Barang Per 100 gram (g) Nilai Rujukan Gizi%
Énergi 1993KJ 24%
Protéin 13.0g 22%
Lemak 22,8g 38%
Karbohidrat 53,2g 18%
Serat dietary* 3,0g 12%
natrium 300 mg 15%
Kalsium 832 mg 104%

* Serat dietary (dina bentuk fructooligosakarida + jus galactooligosakarida)

Konsumsi galaktooligosakarida kirang ti atanapi sami sareng 15 gram per dinten, konsumsi uyah mineral susu kirang atanapi sami sareng 5 gram per dinten, sareng konsumsi produk ieu per jalma per dinten henteu langkung ti 40 batang.

Keunggulan produk

Susu Bubuk Selandia Anyar: Ngagunakeun sumber susu diimpor ti Selandia Anyar, sumber susu kualitas luhur mastikeun nilai gizi produk.

Kolostrum sapi / serat dietary

Eusi Protéin: Ngandung Protéin.Eusi protéinna leuwih luhur ti sabagéan ageung produk pesaing di pasar, sareng produkna murah.

bonbon healthier: Tanpa creamer non-susu jeung leuwih cocog pikeun barudak dahar

rasa customerized: Urang tiasa ngalakukeun sagala rasa nu peryogi pikeun pasar Anjeun.Kami ngagaduhan tim R&D profésional, anjeun tiasa ngaropea rasa produk numutkeun kabutuhan pasar, kami tiasa nyayogikeun anjeun dukungan téknis

Keunggulan Sertifikat

Kami ngagaduhan Sertipikat HALAL, Sertipikat Patén, Sertipikat HACCP, ISO: Sertipikat 22000, Sertipikat FDA jsb. Produk kami parantos lulus pamariksaan kualitas seueur nagara, kaséhatan sareng kaamanan.
Sertifikasi anu kami gaduh:

Sertipikat
jualan

  • saméméhna:
  • Teras: