DOSFARM Label Pribadi Cina Susu Candy Susu Lollipop Ragam Rasa 6g Pikeun Grosir

DOSFARM Label Pribadi Cina Susu Candy Susu Lollipop Ragam Rasa 6g Pikeun Grosir

Katerangan pondok:

  • 8 kali kalsium susu
  • Bahan baku susu bubuk asalna ti Selandia Anyar
  • Henteu ngandung asam lemak trans

Rincian produk

Tag produk

DOSFARM Label Pribadi Cina Susu Candy Susu Lollipop Ragam Rasa 6g Pikeun Grosir

Émbaran jéntré

Tag Produk

Ngaran Produk Do's Farm x Super Wings Co-branded Milk Stick
Rasa Susu;Yogurt;Oranyeu;Coklat;buah strawberry
Sarat pamayaran TT;L/C
Waktos pangiriman Pangiriman dina 15-20 poé
jasa OEM labél swasta jeung desain Adat anu avaiable;

Rasa, warna, sareng bentuk khusus sayogi

Émbaran Gizi

Barang Per 100 gram (g)
Énergi 2020 KJ
Protéin 7,6g
Lemak 22,8g
Karbohidrat 61,6g
natrium 300 mg
Kalsium 832 mg

* Wates Konsumsi: Konsumsi uyah mineral susu kirang ti atanapi sami sareng 5 gram per dinten, sareng konsumsi produk ieu per jalma per dinten henteu langkung ti 40 batang.

Fitur

  • 8 kali kalsium susu: Dibandingkeun jeung beurat sarua susu seger, kandungan kalsium téh 8 kali tina susu seger. Data eusina dicutat tina "Kandungan Kalsium Susu seger" dina "Nu nyicingan Cina' Referensi Nutrisi Asupan Rujukan. ".
  • Henteu ngandung asam lemak trans.
  • Bahan baku asalna tina susu bubuk Selandia Anyar.

Jasa Kami

  • Nawiskeun Label Pribadi (OEM) jasa, urang bisa ngahasilkeun labél swasta mints bébas gula pikeun merek permen unik Anjeun.
  • Ngembangkeun mints ngawangun custom, mints flavored, sarta bungkusan.Paké bahan alami atawa jieunan, low-kalori / bebas gula / pemanis jieunan / bahan fungsional.
  • Alat promosi: Nyadiakeun kotak tampilan, karton tampilan, tampilan rak, spanduk, atawa parabot lianna bisa kami nyadiakeun anjeun nyarankeun atawa butuh.
  • Ladenan profésional, téknologi profésional: Fokus kana ngahasilkeun tablet mints mangtaun-taun

Usaha Profesional

  • Nyadiakeunsampel.
  • Produkna tiasa disaluyukeun, sareng bungkusan luar ogé tiasa numutkeun sarat palanggan.
  • Sakur patarosan bakal dijawab dina jero24 jam.
  • Kami nyayogikeun invoice komérsial, sertipikat kualifikasi anu relevan, sareng sertipikat asal.Punten wartosan kami upami pasar anjeun ngagaduhan syarat khusus.
  • Mampuhharga pabrik.
  • pangiriman timely.Simkuring gaduh gawé babarengan alus kalawan loba forwarders angkutan barang profésional, urang bisa ngirim produk ka anjeun sanggeus anjeun mastikeun urutan Anjeun.

Keunggulan Sertifikat

Kami ngagaduhan Sertipikat HALAL, Sertipikat Patén, Sertipikat HACCP, ISO: Sertipikat 22000, Sertipikat FDA jsb. Produk kami parantos lulus pamariksaan kualitas seueur nagara, kaséhatan sareng kaamanan.
Sertifikasi anu kami gaduh:

Sertipikat
jualan

  • saméméhna:
  • Teras: