Tur Pabrik

——Bengkel Sistim GMP——

xlfac1

Candak standar médis GMP pikeun ngawangun kamar produksi normatif.

xlfac2

Leuwih ti 180.000 méter pasagi workshop.

xlfac3

Ngahasilkeun permen sacara ketat dumasar kana standar kualitas internasional.

Mesin Blénder Impor & mesin ngeusianstrong

fac4

Mesin Blénder
Pikeun nyampur kabéh bahan baku pinuh ku kituna bahan baku bisa balik kana prosés salajengna.

fac5

Mesin ngeusian otomatis
Kalayan fungsi timbangan, ngeusian sareng labél permen kana bahan bungkusan anu leres sacara otomatis.

Jerman High Speed ​​dikomprés Mesin

fac6

12 sét Jérman speed tinggi otomatis mesin dikomprés pikeun niiskeun bahan baku kana bentuk permen urang kudu.

fac7

Kapasitas produksi per set nyaéta: 1,5 ton permen / dinten, 12 set = 18 ton permen / dinten.

Diimpor Mesin ngeusian Otomatis

fac8

-20 sét mesin ngeusian otomatis pikeun pakét sachet.
-Kalayan fungsi ngeusian & timbangan pikeun per sachet.
-Kapasitas produksi sapopoé nyaéta 720.000 sachet / dinten, hartosna 2500 karton / dinten.

xl12312310

-8 sét mesin ngeusian otomatis pikeun pakét botol.
-Kalayan fungsi ngeusian & labél pikeun per botol.
-Kapasitas produksi nyaéta 320,000 botol / dinten, hartosna 4000 karton / dinten.