FAQs

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Jenis produk anu anjeun nawiskeun?

Kami supplier profésional dahareun cageur, kayaning mints bébas gula, tinggi calcuim susu lollipop, suplemén diatery.

Jenis sertipikat anu anjeun gaduh?

Aya sertipikat ISO22000/HACCP/FDA/HALAL/MUI HALAL/GMP/AEO/CIQ/SC.

Nu hiji produk jualan pangalusna anjeun?

Produk penjualan anu pangsaéna nyaéta botol mints 22g kami, anu tiasa ngahontal langkung ti 12 juta dolar per taun!

Naon waktos kalungguhan pesenan anjeun?

Biasana urang tiasa nganteurkeun produk khusus dina 20 dinten saatos nampi deposit sareng desain anu dikonfirmasi;7 dinten ka produk umum.

Naon istilah pembayaran anjeun?

Éta sayogi pikeun istilah TT sareng LC, TT kedah 30% deposit sareng kasaimbangan 70% nalika ningali salinan bl.

Sabaraha rasa anjeun gaduh?

Biasana naon waé rasa tiasa ditawarkeun, sapertos rasa buah, rasa kembang, rasa ramuan jsb.Sareng samangka mangrupikeun rasa penjualan anu pangsaéna, anjeun tiasa nyobian!

Dupi anjeun gaduh sampel gratis?

Sumuhun.Sampel gratis siap dikirim iraha waé!

Dupi abdi tiasa nyaluyukeun rumus atanapi bungkusan?

Muhun kantenan.Kami ngagaduhan tim R&D profésional pikeun nawiskeun rumus khusus anjeun sareng ranté pasokan anu kuat pikeun ngalakukeun rupa-rupa bungkusan.

port mana anjeun ngirim?

Biasana wadahna bakal dikirim ti Shantou atanapi Shenzhen.

Naon pesenan anjeun MOQ?

Biasana, 100K pikeun kantong sareng 50K pikeun botol.