Warta

  • Salaku Tanggapan Paménta Pasar, Ragam Produk Suplemén Diét parantos Diluncurkeun

    Salaku Tanggapan Paménta Pasar, Ragam Produk Suplemén Diét parantos Diluncurkeun

    Pasar suplemén dietary parantos ngembang pesat dina taun-taun ayeuna, sareng ngajalajah alesanana teu tiasa dipisahkeun tina dampak wabah.Dina jaman pasca-épidémik, banding kaséhatan mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun pangembangan pasar suplemén dietary.Kalayan paningkatan konsumen & ...
    Maca deui
  • Ilubiung dina 132nd Canton Fair ku siaran langsung

    Ilubiung dina 132nd Canton Fair ku siaran langsung

    Pameran Canton ka-132 bakal dibuka online dina 15 Oktober 2022. Urang bakal pendak sareng para nasabah di sakumna dunya dina bentuk siaran langsung online sareng nunjukkeun ka konsumén produk sareng bengkel produksi urang.Alesan kunaon siaran langsung diadopsi nyaéta kusabab pencegahan sareng kontrol wabah ...
    Maca deui
  • Di Jalan, Ngadahar Mint Tanpa Gula Éta hadé pikeun Nyegerkeun

    Di Jalan, Ngadahar Mint Tanpa Gula Éta hadé pikeun Nyegerkeun

    Loba nagara boga loba libur di ahir taun.Dina mangsa liburan, loba jalma milih ngarambat ku mobil, nyetir mobil, nyandak kulawarga maranéhanana kaluar pikeun ngarasakeun tetempoan alam, atawa ngalaman adat di tempat séjén.Sanajan kitu, nyetir pikeun lila bakal pisan troublesome, sarta lamun d ...
    Maca deui
  • Wilujeng Poé Nasional Cina!

    Wilujeng Poé Nasional Cina!

    1 Oktober 2022, nyaéta ulang taun ka-73 ngadegna Républik Rahayat Cina.Abdi ngarepkeun Républik Rahayat Cina anu makmur!Cina ayeuna parantos janten pasar konsumen kadua panggedéna di dunya sareng padagang barang-barang panggedéna.Kuring yakin yén seueur pangusaha anu ...
    Maca deui
  • Snacks Saatos Sakola pikeun Barudak, Lollipops Susu Bergizi sarta Sehat Disarankeun

    Snacks Saatos Sakola pikeun Barudak, Lollipops Susu Bergizi sarta Sehat Disarankeun

    Usum sakola dimimitian dina bulan Séptember, sarta barudak indit ka sakola hiji sanggeus sejen.Sanggeus sakola, loba murid anu teu acan ngahontal waktu dinner di imah, tapi barudak rada lapar sanggeus sapoé kelas, jadi maranéhna kudu nyiapkeun snacks pikeun barudak di imah.Barudak ...
    Maca deui
  • Anyar Dina: DOSFARM Gula Gelembung Gratis Gula sareng Vitamin C sareng Probiotik

    Anyar Dina: DOSFARM Gula Gelembung Gratis Gula sareng Vitamin C sareng Probiotik

    Dipangaruhan ku wabah makuta anyar, kekebalan parantos janten kecap panas dina taun-taun ayeuna, sareng konsumen janten langkung sadar kana ningkatkeun kekebalan.Nalika paménta pikeun produk ningkatkeun kekebalan naék, produsén dahareun ngagaduhan kasempetan pikeun berinovasi dina bahan sareng rasa anu ngadukung kekebalan ...
    Maca deui