DOSFARM Lulus sertifikasi ISO22000, Sistem Manajemén Kualitas Lengkep

Dina kaayaan ayeuna masalah kaamanan pangan anu terus-terusan muncul, produsén anu parantos netepkeun sistem manajemén kaamanan pangan dumasar kana standar ISO22000 tiasa ngabuktikeun kamampuan pikeun ngontrol bahaya kaamanan pangan ka masarakat ngaliwatan deklarasi diri ngeunaan efektivitas sareng hasil evaluasi ti pihak katilu- organisasi pihak, pikeun terus-terusan sarta stabil nyadiakeun produk ahir nu minuhan sarat kaamanan pangan pikeun minuhan sarat kaamanan pangan konsumén '.Sakumaha urang terang, syarat kaamanan pangan anu munggaran.Henteu ngan langsung mangaruhan konsumen tapi ogé langsung atanapi henteu langsung mangaruhan reputasi produksi pangan, transportasi, sareng organisasi penjualan atanapi organisasi anu aya hubunganana.Ku alatan éta, dina taun 2016, kami ngalamar sertifikasi ISO22000, lulus audit organisasi pihak katilu, sareng nampi sertipikat éta.Sacara umum, sertipikat ISO22000 valid pikeun 3 taun;tapi premisna nyaéta perusahaan kedah nampi pangawasan sareng pamariksaan badan sertifikasi, nyaéta, audit taunan.Frékuénsi pangawasan jeung audit umumna unggal 12 bulan sakali, nyaéta sataun sakali, ku kituna disebut audit taunan.Sababaraha perusahaan tiasa janten khusus, sareng badan sertifikasi peryogi pamariksaan taunan unggal 6 bulan atanapi 10 bulan;lamun review taunan atawa pembaharuan sertipikat teu overdue, sertipikat bakal kadaluwarsa atawa jadi teu valid tur teu bisa dipaké normal.Ayeuna di 2022, waktosna pikeun nganyarankeun lisénsi, sareng dina waktos anu sami, kami ogé parantos nambihan kategori sapertos suplemén dietary sareng produk susu.Ku alatan éta, nurutkeun kaayaan sabenerna urang, urang ngalebetkeun aplikasi sertifikasi luyu jeung peraturan, sarta eusian "ISO / HACCP System Sertifikasi Formulir Aplikasi".

Kami ngalebetkeun inpormasi anu relevan dumasar kana sarat badan sertifikasi nalika ngalamar éta.Badan sertifikasi ngalaksanakeun tinjauan awal inpormasi anu dikintunkeun ku kami sareng mutuskeun nampi aplikasi sertifikasi kami.Saatos éta, badan sertifikasi nyetél tim audit sareng lebet kana tahap audit téknis data.Teras, dumasar kana kaayaan Inok, agénsi mutuskeun pikeun angkat ka situs produksi urang pikeun kunjungan awal pikeun meunangkeun pamahaman awal ngeunaan operasi sistem HACCP urang sareng ngumpulkeun inpormasi pikeun réliabilitas pamariksaan.Dumasar tinjauan dokumén sareng kunjungan awal, siapkeun rencana audit di tempat sistem ISO/HACCP.

Tim audit diwangun ku pamimpin tim, auditor, sareng auditor profésional.Aranjeunna ngahadiran rapat urang sareng ngalaksanakeun pamariksaan dina situs dumasar kana rencana Inok.Ngaliwatan observasi on-site, catetan review, questioning, inspeksi acak, jsb., Inok on-site kudu diajukeun pikeun review opini, bukti Inok kudu diringkeskeun, hasil Inok kudu komunikasi, sarta laporan audit sertifikasi wajib. disiapkeun.Tim audit masihan kami Inok sareng nyimpulkeun yén disarankeun pikeun lulus sertifikasi.

Lulus sertifikasi ISO22000 nunjukkeun yén sistem manajemen kualitas urang saluyu sareng standar internasional, sareng kami mumpuni sareng mampuh lebet ka pasar internasional.Konsumén anu milih mésér produk urang tiasa pinuh ngajamin kualitas produk, sareng konsumén tiasa langkung percanten ka urang.Dina waktos anu sami, prakték sistem manajemen kualitas sacara efektif tiasa ngontrol sadayana prosés sareng jasa kontrak, sahingga ningkatkeun tingkat kinerja kontrak.Ieu kondusif pikeun perbaikan kontinyu tina jasa kami nyadiakeun ka konsumén urang, sarta ogé ngaronjatkeun kapuasan customer kalawan jasa kami.Mibanda sertipikat ISO22000 / HACCP ogé saluyu sareng citra perusahaan anu saé anu kami kantos dipidangkeun ka dunya luar, ngagambarkeun spesialisasi, modernisasi, sareng internasionalisasi urang.

Kami henteu ngan ukur nyumponan sarat sareng standar nalika kami diaudit tapi ogé ngalaksanakeun kadali kualitas produk sareng tingkat kaamanan dina waktos damai.Departemén produksi produk urang ngagaduhan dokumén sistem kualitas khusus, anu ngatur padamelan unggal karyawan dumasar kana dokumén anu ngatur detil sacara ketat.Sareng masing-masing karyawan urang kedah ngalaksanakeun padamelan ku sarat tina dokumén prosedural, anu mangrupikeun salah sahiji indikator kuantitatif pikeun ngevaluasi efektivitas sareng ogé bakal mangaruhan penilaian kinerja karyawan anu relevan.Ku alatan éta, unggal pagawe sacara serius bakal ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina bagian tina prosés anu tanggung jawab anjeunna.

Dina waktu nu sarua, urang ogé bakal ngalaksanakeun timer koreksi ngaliwatan rolling kualitas audits internal, nu bisa ngahontal lapisan-demi-lapisan audits, cross-audits, jsb Aya mékanisme pikeun terus manggihan masalah, ngarengsekeun aranjeunna, sarta terus ngaronjatkeun tur ningkatkeun.Dasarna henteu aya masalah anu mangaruhan sistem kualitas.

Kadali sistem kualitas sareng kaamanan ogé teu tiasa dipisahkeun tina spésifikasi gawé dumasar prosés urang, sareng sistem traceability tiasa dilaksanakeun.Kualitas produk urang dijamin ngaliwatan prosés spésifikasi gawé.Pikeun naon waé produk anu henteu cocog, alesan pikeun produk anu henteu cocog kedah diidentifikasi, anu sacara efektif tiasa disusud deui ka jalma anu tanggung jawab.Aya sistem ganjaran sareng hukuman anu jelas di perusahaan urang, anu bakal ngahukum karyawan anu henteu tanggung jawab dumasar kana kaayaan khusus, anu tiasa maénkeun peran dina ningkatkeun kasadaran kualitas karyawan.Pikeun gagal terus-terusan, inspektur kualitas urang bakal difokuskeun jalur, ngadamel hasil anu saé dina bentuk kasus kualitas atanapi rapat analisa kualitas, sareng ngadidik karyawan ngeunaan fakta.

Dina kecap, keukeuh kami on kualitas produk jeung kaamanan téh alatan tekenan kana reputasi brand DOSFARM ku manajemén jeung karyawan akar jukut.Unggal anggota staf DOSFARM ngaharepkeun yén produk urang téh kualitas luhur, aman, sarta pantes kapercayaan konsumén '.Lamun ngakuan sikep rigorous urang kana kualitas produk jeung kaamanan tur hoyong nyadiakeun produk kualitas luhur ka konsumén Anjeun, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!


waktos pos: Aug-30-2022