Anyar Dina: DOSFARM Gula Gelembung Gratis Gula sareng Vitamin C sareng Probiotik

Dipangaruhan ku wabah makuta anyar, kekebalan parantos janten kecap panas dina taun-taun ayeuna, sareng konsumen janten langkung sadar kana ningkatkeun kekebalan.
Nalika paménta pikeun produk ningkatkeun kekebalan naék, produsén dahareun ngagaduhan kasempetan pikeun berinovasi dina bahan sareng rasa anu ngadukung kekebalan, sareng sababaraha tuangeun anu gaduh bahan atah sapertos probiotik sareng vitamin C wilujeng sumping.
Nalika ningkatkeun kekebalan parantos janten aliran utama konsumsi pasar, industri produk nutrisi sareng kaséhatan parantos mimiti ningkatkeun sareng nyusun ulang, sareng kasempetan anyar parantos muncul.Produk probiotik sareng produk vitamin ogé nangtung dina kategori populér sareng topik pamasaran.
DOSFARM nembé ngaluncurkeun dua produk énggal: Permen Gelembung Tanpa Gula Rasa Oranyeu sareng Vitamin C sareng Permen Gelembung Gratis Gula Rasa Buah Markisa sareng Lactobacillus Acidophilus.
Vitamin C, ogé katelah asam L-askorbat, salaku vitamin larut cai anu dipikabutuh pikeun awak manusa, ngabantosan ningkatkeun fungsi sistem imun awak sareng ngiringan sintésis kolagén, zat intercellular sareng neurotransmitter.
Kalayan kamekaran ageung pasar pangan kaséhatan imun dina taun-taun ayeuna, paménta vitamin C ogé parantos ningkat."Naékna seukeut dina konsumsi vitamin C utamana alatan wabah wabah.Sajauh ieu, pasar vitamin C parantos ningkat ampir 70%.Toby Cohen, lulugu perwira pertumbuhan Fangwei Company di Amérika Serikat, ceuk.Saatos wabah, tren pangembangan industri pangan sareng inuman écés, produk séhat bakal janten paménta anu kaku, sareng produk vitamin ogé parantos janten outlet énggal dina industri pangan.Ku alatan éta, dina trend pasar ieu, urang geus dibuka jeruk-flavored gula-gratis Gelembung bonbon ngandung vitamin C pikeun minuhan kabutuhan konsumén.
Sareng probiotik ogé janten suplemén dietary populér.Narikna, unggal probiotic gaduh pangaruh anu béda dina awak manusa.Lactobacillus acidophilus mangrupikeun salah sahiji jinis probiotik anu paling umum sareng tiasa dipendakan dina pangan ferméntasi, yogurt, sareng suplemén.Organisasi Kaséhatan Dunia ngahartikeun probiotics salaku "mikroorganisme hirup anu, lamun dilarapkeun dina jumlah sedeng, nyadiakeun mangpaat kaséhatan ka host".
Janten naon mangpaat khusus Lactobacillus acidophilus pikeun kaséhatan manusa?
Ieu 6 cara Lactobacillus acidophilus tiasa nguntungkeun kaséhatan anjeun:
(1) Alus pikeun kaséhatan peujit.
Gut manusa dijejeran ku milyaran baktéri anu maénkeun peran penting dina kaséhatan.Lactobacilli umumna mangpaat pisan pikeun kaséhatan peujit.Aranjeunna ngahasilkeun asam laktat, anu nyegah baktéri ngabahayakeun tina kolonisasi peujit.Éta ogé mastikeun yén mukosa peujit tetep gembleng.Lactobacillus acidophilus tiasa ningkatkeun jumlah baktéri séhat sanés dina peujit, kalebet lactobacilli sareng bifidobacteria sanés.Éta ogé ningkatkeun tingkat asam lemak ranté pondok anu ngamajukeun kaséhatan peujit, sapertos butirat.
(2) Bisa mantuan nyegah sarta ngurangan gejala alérgi.
Alergi anu umum sarta ngabalukarkeun gejala kayaning irung runny atawa panon itchy.Untungna, aya sababaraha bukti yén probiotics tangtu bisa ngurangan sababaraha gejala alergi.Hiji studi kapanggih yén nginum inuman susu ferméntasi ngandung Lactobacillus acidophilus ningkat gejala alergi cedar sari Jepang.Kitu ogé, nyandak Lactobacillus acidophilus salila opat bulan ngurangan bareuh nasal jeung gejala séjén di barudak kalawan rhinitis alérgi taunan, kasakit sapanjang taun nu ngabalukarkeun gejala kawas muriang jarami.
(3) Bisa ngamajukeun leungitna beurat.
Baktéri dina peujit mantuan ngadalikeun nyerna dahareun jeung loba prosés awak lianna.Ku alatan éta, aranjeunna tiasa mangaruhan beurat anjeun.Aya sababaraha bukti yén probiotik tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat, khususna upami anjeun tuang langkung ti hiji dina waktos anu sami.
(4) Bisa ningkatkeun gejala sindrom gampang bowel.
Data nunjukkeun yén sindrom irritable bowel (IBS) mangaruhan nepi ka hiji di lima urang di sababaraha nagara.Gejala kalebet nyeri beuteung, kembung, sareng gerakan bowel anu teu normal.Sanaos sakedik dipikanyaho ngeunaan panyabab KIBS, sababaraha panilitian nunjukkeun yén éta tiasa disababkeun ku sababaraha jinis baktéri dina peujit.
Ku alatan éta, loba studi geus nalungtik naha probiotics bisa ningkatkeun gejala maranéhanana.Dina ulikan 60 penderita panyakit bowel hanca, kaasup KIBS, nyokot Lactobacillus acidophilus dina kombinasi kalayan probiotic sejen pikeun hiji nepi ka dua bulan ningkat bareuh.Hiji studi sarupa kapanggih yén Lactobacillus acidophilus nyalira ogé ngurangan nyeri beuteung di penderita KIBS.
(5) Bisa mantuan nyegah sarta ngagentos gejala tiis tur flu.
Baktéri séhat sapertos Lactobacillus acidophilus tiasa ningkatkeun sistem imun, anu tiasa ngabantosan ngirangan résiko inféksi virus.Kanyataanna, sababaraha panilitian nunjukkeun yén probiotics tiasa nyegah sareng ningkatkeun gejala flu biasa.Sababaraha studi ieu nalungtik pangaruh Lactobacillus acidophilus on colds di barudak.Dina ulikan 326 barudak, Lactobacillus acidophilus probiotics ngurangan muriang ku 53%, batuk ku 41%, sarta pamakéan antibiotik ku 68%.
(6) Bisa mantuan nyegah sarta ngurangan gejala éksim.
Éksim mangrupikeun kaayaan dimana kulit janten radang, nyababkeun gatal-gatal sareng nyeri.Bentuk paling umum disebut dermatitis atopik.Bukti nunjukkeun yén probiotics tiasa ngirangan gejala peradangan di dewasa sareng murangkalih.
Hiji studi manggihan yén méré ibu hamil sarta orok maranéhanana campuran Lactobacillus acidophilus jeung probiotics séjén salila tilu bulan mimiti kahirupan ngurangan Prévalénsi éksim ku 22 persén ku waktu orok ngancik hiji.
Hiji studi sarupa kapanggih yén Lactobacillus acidophilus digabungkeun jeung terapi médis konvensional nyata ningkat gejala dermatitis atopic di barudak.
Di sagigireun dahareun, cara pangalusna pikeun meunangkeun Lactobacillus acidophilus langsung ngaliwatan suplemén.Loba L. acidophilus probiotic suplemén bisa dipaké nyalira atanapi dina kombinasi kalayan probiotics lianna.
Kasimpulanana, Lactobacillus acidophilus mangrupikeun probiotik anu biasana aya dina peujit manusa sareng penting pikeun kaséhatan.Kusabab kamampuhna nyieun asam laktat jeung interaksi jeung sistim imun awak, éta bisa mantuan nyegah sarta ngubaran gejala sagala rupa panyakit.Pikeun ngaronjatkeun L. acidophilus dina peujit Anjeun, coba suplement L. acidophilus, atawa produk nu ngandung L. acidophilus, kawas markisa anyar urang flavored gula Gelembung bébas gula.
Salian nilai gizi anu disebatkeun di luhur, rasa bubbly unik tina gula gelembung bébas gula ogé penting pisan.Manifesto produk kami nyaéta "effervescent kreatif, permen effervescent".Kami komitmen pikeun ngahijikeun dua ciri "séhat" sareng "énak" kana produk urang, supados langkung seueur konsumen tiasa ngaraosan kanikmatan anu dibawa ku permen anu lezat bari ngajaga konsép tuangeun anu séhat.
Upami anjeun resep kana Gula Gelembung Gratis DOSFARM anu disebatkeun di luhur, atanapi hoyong ngaropea rasa atanapi produk permen anu sanés sareng bahan-bahan séhat anu sanés, mangga ngahubungi kami!


waktos pos: Sep-16-2022