Suplemén Kalsium sareng Séng Pikeun Ngabantosan Barudak Tumuwuh Sehat

Kalayan ningkatna standar hirup masarakat, jinis nutrisi anu disayogikeun ka murangkalih di pasar parantos ningkat, sareng kasadaran kolot ngeunaan suplemén gizi murangkalih umumna ningkat.Ku alatan éta, kalolobaan jalma nganggap yén barudak jaman ayeuna kedah séhat anu lumayan.Sanajan kitu, data némbongkeun yén loba barudak ngora kakurangan kalsium atawa séng.

Para ahli nyarios yén awak manusa diwangun ku langkung ti 60 unsur, sareng dina prosés kamekaran murangkalih, tujuh unsur renik sapertos beusi, séng, tambaga sareng kalsium penting pisan.Aranjeunna teu ngan ngamajukeun tumuwuhna sarta ngembangkeun barudak, tapi ogé langsung mangaruhan tumuwuhna ngembangkeun barudak.Kamekaran intelektual barudak.Nalika salah sahiji atawa sababaraha elemen ieu kakurangan, éta bakal ngabalukarkeun Abnormalitas fisiologis atawa kasakit di barudak pikeun varying derajat.Dina tahap awal kalahiran, loba barudak bakal nyanghareupan masalah kurangna dua zat gizi, kalsium jeung séng, alatan diet tunggal, kapasitas nyerep diri goréng, sarta puncak ngembangkeun.Sering disebutkeun yen kakurangan kalsium di barudak bakal mangaruhan tumuwuhna jangkung.Kanyataanna, teu ngan éta, dampak kakurangan kalsium ka barudak téh multi-faceted.Nalika kalsium awak barudak teu cukup, éta bisa langsung ngakibatkeun turunna résistansi panyakit maranéhanana, alergi kulit pisan kamungkinan lumangsung, sarta ogé bakal mangaruhan kualitas sare anak urang.Barudak langkung rentan ka seizures disababkeun ku kakurangan kalsium.Ku alatan éta, para ahli ngingetkeun kolotna yén lamun anak maranéhanana kapanggih boga gejala disangka kakurangan kalsium atawa séng, maranéhanana kudu mawa anak ka rumah sakit pikeun nguji unsur renik dina waktu.Dina hidayah perlakuan ilmiah.

Suplemén kalsium sareng séng pikeun murangkalih mangrupikeun kation divalén dina bentuk anu tiasa diserep ku awak sareng ngabutuhkeun panggunaan pamawa anu sami.Lamun kalsium jeung séng supplemented babarengan, sabab aktivitas kalsium leuwih kuat batan séng, jumlah mutlak na oge leuwih ti séng.Ku alatan éta, kamampuh kalsium pikeun meunangkeun carrier jauh leuwih kuat batan séng, nu ngajadikeun ion kalsium divalent bersaing jeung ion séng.Mékanisme nyerep, nyerep silih gangguan.Lamun awak manusa nyokot teuing kalsium, éta inevitably bakal mangaruhan nyerep séng.Ku alatan éta, sababaraha ahli geus publik nyatakeun yén kalsium jeung séng teu bisa supplemented babarengan.Hiji studi tés di Amérika Serikat némbongkeun yén kalsium jeung séng bisa diserep babarengan dina babandingan luyu.Upami asupan kalsium aya dina kisaran normal, éta ngagaduhan sakedik pangaruh kana nyerep séng, tapi upami ngahontal asupan anu ditampi 2000 mg pikeun jalma biasa, éta tiasa ngahambat nyerep séng.The Chinese Nutrition Society nyarankeun yén asupan kalsium anu pas pikeun murangkalih kirang ti 700 mg.Ku alatan éta, suplement séng pikeun barudak umumna moal mangaruhan nyerep séng.

Barudak aya dina periode tumuwuh sarta ngembangkeun, suplement kalsium jeung séng perlu, lamun kakurangan bakal ngabalukarkeun sagala rupa panyakit.Kakurangan kalsium di barudak rawan rickets, slow teething, huntu leupas, breasts hayam, awak pondok, jsb;kakurangan séng ieu manifested salaku retardation pertumbuhan, turunna méntal, leungitna napsu, parobahan kabiasaan kognitif, maturation nyangsang, sarta karentanan kana inféksi, jsb Kasus parna bisa ngabalukarkeun dwarfism kakurangan séng.Ku alatan éta, barudak kudu suplement kalsium jeung séng.Lamun barudak suplement kalsium, salami aranjeunna dina rentang dosis lumrah, kalsium jeung séng bisa supplemented babarengan.

Dumasar kana pamahaman kami ngeunaan pasar, kami parantos ngaluncurkeun tablet kalsium sareng séng murangkalih Do's Farm.Runtuyan produk ieu diposisikan salaku "tablet susu cageur supplemented kalawan kalsium jeung séng pikeun barudak" , nambahkeun gizi diperlukeun pikeun tulang barudak, huntu jeung tumuwuhna sarta ngembangkeun.Grup inti produk umurna 4-12 taun (ie grup umur TK nepi ka sakola dasar).Dibandingkeun jeung produk competing, kaunggulan urang téh, firstly, harga Unit low per customer, sarta harga preferential pikeun narik kolotna mésér;Bréh, bentuk produk tina tablet susu, nu raos leuwih hade tinimbang suplemén kalsium biasa jeung boga rasa nikmat;jeung produk urang Eusi susu bubuk dina bahan baku ngahontal 70%, sarta sumber susu asalna ti Selandia Anyar, sarta strives nyadiakeun barudak kalawan produk kualitas luhur.Kami nawiskeun tilu jinis pikeun dipilih, Kalsium Chewable (Rasa Susu), Séng Citrate Chewable sareng Kalsium Séng Chewable (Rasa Strawberry).Tablet chewable kami gaduh rasa susu anu seungit, sareng unggal tablet gaduh rasa susu anu kuat, anu dipikacinta ku murangkalih sareng henteu tiasa nolak, ngajantenkeun kolotna henteu hariwang.Rasa strawberry sareng rasa lemon utamana disiapkeun ku bahan baku kualitas luhur anu dibeuli ti perusahaan Roquette anu terkenal.Unggal tablet chewable dieusian ku seungit amis tur fruity diturunkeun tina alam, nu seger jeung nikmat.

Mun anjeun kabetot dina kalsium jeung séng tablet chewable disebutkeun di luhur, atawa hayang ngaropéa suplemén dietary séjén, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!


waktos pos: Aug-27-2022