Naon Dupi Halal?Naon Hartosna Janten Sertifikasi Halal?

Halal asalna Arab sareng hartosna pas atanapi idin.Numutkeun standar sareng peraturan diet Halal, prosés sertifikasi pikeun ngayakeun, neundeun, ngolah, bungkusan, transportasi, sareng prosés produk sanésna dina widang pangan, ubar, kosmétik, jsb. geus lulus sertifikasi Halal anu cocog pikeun pamakéna Muslim ngagunakeun jeung dahar.

Diet Halal ngahindarkeun kakejaman ka sato sareng henteu ngarusak lingkungan.Umat ​​Islam ngan ukur tuang anu halal, sareng anu non-Muslim ogé ngajagi tuangeun anu halal.Sertipikat Halal mangrupikeun jaminan yén produkna nyumponan sarat diet atanapi gaya hirup umat Islam.Sertifikasi Halal ningkatkeun pisan kana pasar produk.Upami anjeun ngékspor atanapi ngarencanakeun ékspor ka nagara anu mayoritas konsumen halal, Sertipikat Halal bakal ngamungkinkeun anjeun nyumponan sarat penting nagara pangimpor.

Alesan utama pikeun kéngingkeun sertifikasi halal nyaéta pikeun ngalayanan masarakat anu ngonsumsi Halal pikeun nyumponan kabutuhan halalna.Konsep halal lumaku pikeun sagala rupa barang jeung jasa dina kahirupan sapopoé umat Islam.

Paménta di sakuliah dunya pikeun produk Sertifikasi Halal ngembang.Populasi Muslim di Wétan Tengah, Afrika Kalér sareng Kidul, Asia Kidul sareng Kidul, Rusia, sareng Cina parantos ngabeledug, nyayogikeun kauntungan anu ageung pikeun pasar pangan.Kiwari, dua pasar panggedéna pikeun produk Halal nyaéta Asia Tenggara sareng Wétan Tengah.Aya 400 juta konsumén Muslim di daérah ieu.

Pasar Halal nyaéta produk anu ditarima nurutkeun peraturan Halal sareng saluyu sareng budaya Muslim.Ayeuna, pasar HALAL kalebet genep séktor utama: tuangeun, perjalanan, mode, média sareng hiburan, farmasi, sareng kosmétik.Bahan pangan ayeuna gaduh pangsa pasar utama pikeun

62%, bari wewengkon séjén kayaning fashion (13%) jeung média (10%) ogé mekar pikeun narik beuki loba pamakéna.

Bahia El-Rayes, mitra di AT Kearney, nyarios: "Umat Islam nyicingan ampir saparapat tina populasi sadunya sareng salaku grup konsumen gaduh pangsa pasar anu ageung.Usaha, khususna di nagara-nagara Kulon, kedah perhatikeun Ayeuna aya kasempetan anu jelas pikeun investasi dina produk sareng jasa HALAL sareng ngamangpaatkeun pasar anu ngembang pesat.

Dumasar kana pamahaman di luhur sareng tekenan kana sertifikasi HALAL, perusahaan kami ngalamar sertifikasi HALAL ka organisasi SHC.SHC mangrupikeun badan sertifikasi anu akreditasi ku GCC-Accreditation Center sareng parantos otorisasi ku pamaréntah Uni Émirat Arab, Malaysia, Singapura, sareng nagara-nagara sanés.SHC parantos ngahontal pangakuan silih sareng lembaga HALAL utama di dunya.Saatos pangawasan sareng audit SHC, produk perusahaan kami parantos nampi SERTIFIKAT HALAL.

Produk kami anu disertipikasi HALAL utamana mah mint tanpa gula, sapertos mint tanpa gula rasa strawberry, mint tanpa gula rasa lemon, mint tanpa gula rasa samangka, sareng mint tanpa gula rasa seafood.Bahan baku tina mints bébas gula urang utamana sorbitol, sucralose, sarta rasa edible sarta seungit dihasilkeun ku parusahaan Roquette well-dipikawanoh.Di antarana, sorbitol loba dipaké dina dahareun jeung inuman pikeun ngaganti gula tradisional pikeun ngurangan eusi kalori na.Sorbitol ngan ukur gaduh dua per tilu kalori gula méja biasa sareng tiasa ngahontal rasa amis sakitar 60%.Sajaba ti éta, sorbitol teu pinuh dicerna dina peujit leutik, sarta sanyawa leftover asup kana peujit badag, dimana eta ferméntasi, atawa direcah ku baktéri, ngurangan jumlah kalori kaserep.Kadua, sorbitol ogé sering diasupkeun kana kadaharan pikeun penderita diabetes sabab saeutik pisan pangaruhna kana kadar gula getih dibandingkeun jeung pemanis tradisional saperti gula méja.Beda sareng gula, alkohol gula sapertos sorbitol henteu ngabalukarkeun buruk huntu, ku sabab éta sering dianggo pikeun manisan karét tanpa gula sareng pangobatan cair.Administrasi Pangan sareng Narkoba AS (FDA) parantos ngakuan yén alkohol gula sapertos sorbitol tiasa nguntungkeun kaséhatan lisan.Ieu dumasar kana panilitian anu mendakan yén sorbitol tiasa ngirangan résiko buruk huntu dibandingkeun sareng gula méja.

Dina kecap, produk urang teu ngan Certified ku HALAL, nu cocog pisan pikeun konsumén Muslim, tapi ogé cocog pikeun konsumén non-Muslim anu ngahargaan kaamanan sarta kualitas dahareun.Kéngingkeun sertipikat HALAL hartosna tingkat kualitas produk urang pantes dipercaya.Upami anjeun ogé ngakuan pentingna sertifikasi HALAL sareng kabetot kana produk kami, mangga ngahubungi kami!


waktos pos: Aug-18-2022