Warta Industri

  • Di Jalan, Ngadahar Mint Tanpa Gula Éta hadé pikeun Nyegerkeun

    Di Jalan, Ngadahar Mint Tanpa Gula Éta hadé pikeun Nyegerkeun

    Loba nagara boga loba libur di ahir taun.Dina mangsa liburan, loba jalma milih ngarambat ku mobil, nyetir mobil, nyandak kulawarga maranéhanana kaluar pikeun ngarasakeun tetempoan alam, atawa ngalaman adat di tempat séjén.Sanajan kitu, nyetir pikeun lila bakal pisan troublesome, sarta lamun d ...
    Maca deui
  • Wilujeng Poé Nasional Cina!

    Wilujeng Poé Nasional Cina!

    1 Oktober 2022, nyaéta ulang taun ka-73 ngadegna Républik Rahayat Cina.Abdi ngarepkeun Républik Rahayat Cina anu makmur!Cina ayeuna parantos janten pasar konsumen kadua panggedéna di dunya sareng padagang barang-barang panggedéna.Kuring yakin yén seueur pangusaha anu ...
    Maca deui
  • Asal jeung Perayaan Festival Pertengahan Autumn

    Asal jeung Perayaan Festival Pertengahan Autumn

    Unggal taun dina kaping lima belas dina bulan lunar kadalapan, éta téh Festival Pertengahan Autumn tradisional di nagara urang.Ieu pertengahan usum gugur taun, ku kituna disebut Mid-Autumn Festival.Éta ogé festival tradisional kadua panggedéna di Cina saatos Festival Spring.Dina basa Cina ...
    Maca deui
  • Industri Suplemén Dietary: Poténsi Pasar anu lumayan, Pangatur Waktuna Lebetkeun Pasar

    Industri Suplemén Dietary: Poténsi Pasar anu lumayan, Pangatur Waktuna Lebetkeun Pasar

    Suplemén dietary, nyaéta produk anu dirancang pikeun suplement diet.Suplemén dietary anu ngandung hiji atawa leuwih bahan dietary (kaasup vitamin, mineral, herbal atawa botanis séjén, asam amino, jeung zat séjén) atawa komponén na;dimaksudkeun pikeun dicokot oral salaku pil, capsu ...
    Maca deui
  • Kasus Sukses Pasar Korea

    Kasus Sukses Pasar Korea

    Koréa Kidul mangrupikeun nagara anu ngembang pesat diantara ékonomi anu muncul.Ieu ngagabung ka Organisasi pikeun Kerjasama Ékonomi sarta Pangwangunan (OECD) dina 1996. Numutkeun data relevan, PDB per kapita Koréa Kidul sarta GNI ngaleuwihan 30.000 dollar AS, sarta pola konsumsi anu rupa-rupa sarta tren ...
    Maca deui
  • Poé Kissing Internasional: Naha Anjeun Ciuman Dinten?

    Poé Kissing Internasional: Naha Anjeun Ciuman Dinten?

    Poé Kissing Dunya, ogé katelah Poé Kissing Internasional, tumiba dina 6 Juli unggal taun.Festival ieu mimiti diprakarsai ku Inggris sarta diakuan ku PBB di 1991. Dina poe ieu unggal taun, rupa-rupa contests kissing diayakeun di loba kota di sakuliah dunya, nu geus jadi w ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2