Tim Kami

xl232

* Tim Panaliti & Pangembangan: Tim R&D profésional pikeun investasi naon waé rasa, rumus & naon waé permen anu anjeun peryogikeun

* Tim Kualitas & Kontrol: Langkung ti 20 teknisi senior di tim Q&C kami, pikeun mastikeun kualitas kami

* Pagawe anu dilatih saé: 500+ pagawé anu terlatih pikeun ngahasilkeun permen pikeun anjeun

* Tim desain mandiri: Tim desain internasional pikeun ngadamel desain unik numutkeun target pasar anjeun

*Tim penjualan profésional: 150+ elit penjualan anu khusus dina operasi saluran MT sareng GT

*Tim pamasaran: Investasi rupa-rupa bahan tampilan pikeun pasar anjeun, ngarencanakeun acara pamasaran pikeun ningkatkeun kasadaran merek

*Tim ranté suplai anu kuat: Pastikeun unggal angkatan barang tiasa dugi ka anjeun

* Tim saatos-jualan: Sok online & tim saatos-jualan profésional pikeun ngajawab masalah anjeun

xl231
xl233
xl234

Upami anjeun ngagaduhan saran atanapi patarosan pikeun kami, mangga ngahubungi kami.