Kontrol kualitas

Kami salawasna nempatkeun kualitas produk munggaran
Pikeun kami, kualitas mangrupikeun motivator konstan.Ti pengadaan bahan baku, sakabéh ranté suplai ka pasar tungtung, urang ngajalankeun kadali kualitas sarta assessment résiko sakuliah unggal link pikeun ngabentuk sistem kontrol kualitas ketat.

——alat QC profésional——

fac11
fac12
fac13

Kromotograf cair kinerja tinggi Kjeldahl aparat jeung equipments séjén di laboratorium urang.
Sasuai sareng standar nasional pikeun nguji pikeun mastikeun kualitas produk urang.

——Tim kontrol kualitas profésional——

xll4
xll3
xll2
xll1

Tim inspeksi kualitas ngawaskeun unggal prosés produksi taliti pariksa efektivitas titik CCP aktip koordinat na reslove masalah kualitas, sarta pernah ngantep produk unqualified ngalir kaluar ti pabrik.

Bengkel produksi sareng sistem manajemen saluyu sareng standar GMP
-Implementasi kontrol kualitas sakabeh-prosés ti bahan baku pikeun produk rengse
-Rekaman traceability lengkep
-100.000-tingkat bengkel produksi bersih
- Lulus sababaraha sertifikasi kualitas nasional