Urang Sunda & D Center

xlad1

DOSFARM Urang Sunda & D Center
Salaku produsén permen, Xinle geus komitmen kana panalungtikan permen cageur sarta suplemén dietary.
Ieu rojongan kuat kami nyadiakeun ka konsumén, nyadiakeun konsumén jeung solusi produk profésional.

+
Insinyur kami ngagaduhan langkung ti 20 taun pangalaman R&D
+
Tim R&D profésional langkung ti 67 urang, aranjeunna gaduh pangalaman anu beunghar dina pamekaran produk, sareng sababaraha ti Wrigley

Panalungtikan pasar: Studi jero ngeunaan kaayaan pasar anu béda sareng ngarumuskeun strategi pangembangan produk

Perencanaan produk:positioning produk jeung saran

Ngembangkeun produk:Rumusan jeung Studi Prosés;Panalungtikan rasa;Métode analitik;Uji stabilitas

xlad2